Mindahl's Hvidevareservice

Mindahl´s Hvidevareservice er et enkelt mands firma der blev stiftet for 33 år siden og lige siden serviceret lokale private kunder samt institutioner og boligforeninger.

Vi laver alt indenfor hårde hvidevare reparationer samt luft til luft varmepumper. 
Vi har også kølemontør certifikat til servicering af køl og frys med en gasfyldning på op til 2,5 kg. Endvidere servicerer og sælger vi også industriopvaskemaskiner og vaskemaskiner.


Hos Mindahls Hvidevareservice reparerer, sælger og lejer vi alle hvidevaremærker – både nye og brugte. Vi fører mærkerne Siemens, Miele, Bosch, AEG, Kirby, Electrolux, Blomberg og mange flere. Alle vores hvidevarer er naturligvis dækket ind under gældende garantiordninger. 

Vi reparerer, lejer og sælger både støvsugere, kogeø, komfurer, tørretumblere, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, kølemontører, opvaskemaskiner og meget mere. Ligeledes yder vi service til klimaanlæg og aircondition i biler. Uanset, hvad du må have behov for af hjælp til hvidevarer, så står vi klar til at servicere dig. Vi bestræber os på, at hjælpe dig hurtigst muligt, da vi ved, at hvidevarer er noget, man har behov for her og nu.

Da vi har været i branchen i mere end 30 år, kender vi markedet, efterspørgslen og priserne, hvorfor vi bestræber os på at levere konkurrencedygtige priser. Vi ønsker, at vores kunder får noget for pengene, når de benytter os og vores services. Derfor kan vi garantere dig et godt tilbud og en god service, når vi skal udfører et stykke arbejde for dig. 

Du kan ringe til os på telefon 2441 2124 eller bruge vores kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Mindahls Hvidevareservice

Vurdering og rådgivning 

Når vi bliver kaldt ud til en kunde, vil vi altid vurdere omfanget af problemet og herfra rådgive til den bedste – og billigste – løsning. Vurderer vi, at det vil være billigere at købe nyt, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi er medlem af Hvidt og frit Hvidevarekæden og sælger alle hvidevare til konkurrence dygtige priser.